usi de interior duble

  • Usile duble de interior duble sunt realizate din lemn de brad, iar la exterior sunt placate cu un strat rezistent de MDF in diverse culori, care da usilor un design exterior ce se poate integra usor in mediul dumneavoastra ambiant, putandu-se astfel asocia perfect fie cu mobilierul, fie cu parchetul din habitatul dumneavoastra.
  • Usile de interior duble se gasesc in 3 modele, fiecare din acestea avand 4 sau 5 culori care imita cu usurinta diverse nuante de lemn: cires, stejar, fag, nuc, wenge. Se livreaza clientilor fara feroneria montata, ele fiind ambalate in carton pentru o mai buna protectie pana la momentul montarii sale. Preturile cuprind foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).
  • Geamurile din interiorul usilor sunt incluse in pret ele putand fi schimbate in cazul in care acestea, din diverse motive, se sparg, geamul fiind compus dintr-o singura foaie de sticla, iar daca preferintele d-voastra sunt altele in materie de sticla, puteti scoate foarte usor foaia respectiva si o puteti inlocui cu o alta dorita.

Cod: 04 (dubla)

Dimensiuni:
203x120, 203x140, 203x160


Cod: 015 (dubla)

Dimensiuni:
203x160


Cod: 068 (dubla)

Dimensiune:
203x146